AromaTouch

AromaTouch massage is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Wat is de AromaTouch Techniek?

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (je ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het  zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen zijn werk.
dōTERRA betekent “gift van de aarde”

aromatouch_massage_techniek

Wat kan de AromaTouch Techniek voor je doen?

De massage bevat vier stappen: stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem, ontstekingen in uw lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zul je tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. De massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. Mede hierdoor ook zeer geschikt voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reumapatiënten of bij kanker-patiënten.

Wil jij kennismaken met de ontspannende AromaTouch massage?

Maak dan nu een afspraak!
Bel of app naar 06-36320099 of mail naar anders_beleven@outlook.com onder de vermelding van “AromaTouch massage”. En ik ben benieuwd hoe jij het ervaart.

 

Wil jij meer weten over de essentiële oliën van doTERRA? Kom dan eens vrijblijvend naar een workshop of maak een afspraak voor een (gratis) 1 op 1 wellness gesprek.