Wie ben ik?

Mijn naam is Simone Schot en zo’n zes jaar geleden is bij mij het roer omgegaan. Ik was niet vooruit te branden, woog 104 kg, had geen fut en sportte nauwelijks meer, terwijl ik dat vroeger altijd met veel plezier heb gedaan. Ik was moe en lusteloos. Nadat ik foto’s van mezelf zag van een gezellig weekendje weg met de hele familie dacht ik: nu is het klaar!
Vanaf dat moment (april 2011) ben ik gezonder en bewuster gaan eten (zo natuurlijk mogelijk, zonder pakjes en zakjes) en ben ik meer gaan bewegen. Ik wilde weer fit en energiek zijn. Ik vond het zo leuk worden, ik boekte namelijk resultaat en kreeg complimentjes. Ik wilde steeds meer over een gezond voedingspatroon te weten komen, heb ongeveer alle boeken daarover gelezen en ben toen verschillende opleidingen op dit gebied gaan volgen (o.a. Gewichtsconsulente, LifeCoach e.a., Functional Personal Trainer, Certifified Banting Coach).
Ik heb mijn gehele leefstijl aangepast en uiteindelijk ben ik in 2012 met mijn eigen praktijk gestart: Anders Eten Voedingsadviesbureau. Ik wil graag mensen inspireren en begeleiden om hetzelfde te kunnen bereiken wat ik bereikt heb.
Ik ben in totaal ca. 27 kg afgevallen met blijvend resultaat en ben tevreden hoe ik er nu uitzie, maar wat veel belangrijker is: mijn gezondheid is met sprongen vooruit gegaan. ik voel mij super, vol energie en ben trots op mezelf! Dit wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen. Het is echt mogelijk om je gezondheid (weer) in eigen hand te nemen!
Naast een koolhydraatarm/vetrijk (LCHF) voedingspatroon gebruik ik tevens supplementen van hoogwaardige kwaliteit, want naar mijn idee halen we niet genoeg vitaminen en mineralen uit ons eten. Ik kies nu bewust voor het beste van het beste voor mijn lichaam. Mijn klachten zoals rugpijn, pijnlijke en stijve handen ’s morgens bij het opstaan en weinig energie gedurende de dag, zijn daardoor volledig verdwenen. Ik doe 1x per week krachttraining bij fit20 Dordrecht (HIT) en daarnaast wandel ik heel veel met mijn hond en speel ik geregeld golf. Ik ben nu 53 jaar maar voel me fitter dan ooit!

fullsizerender