Workshop

Make & Take met Essentiële Oliën

Tijdens deze workshop bespreek ik de voordelen en toepassingen van 10 van de meest gebruikte essentiële oliën ter ondersteuning van je gezondheid en zal ik ze onderbouwen met inspirerende verhalen uit eigen ervaring en mijn praktijk! Met deze oliën kun je zelf al snel aan de slag. Na aanschaf van een kit krijgt je uiteraard alle begeleiding in de vorm van documenten, toegang tot Deel&Help Appgroep en besloten FB groep.

We weten uit eeuwenoude documentatie (o.a. de bijbel), dat essentiële oliën reeds duizenden jaren geleden als medicatie gebruikt werden door koningen en koninginnen. De wijzen uit het Oosten brachten het ook mee: Frankincense (wierook) en Mirre, omdat ze wisten dat het voor een heel speciaal kindje was.

Het doel van deze workshop is om je kennis te laten maken met de kracht van 100% zuivere essentiële oliën om je zo te helpen de controle over je eigen gezondheid (weer) in eigen hand te nemen.

Ons huidige medicijnkastje zit vaak vol met synthetische en chemische pillen met (soms vervelende en gevaarlijke) bijwerkingen, terwijl er zoveel mooie en pure middelen uit de natuur bestaan!

Wil je (naast gezonde voeding) je klachten en kwaaltjes liever op een natuurlijke manier te lijf gaan zoals bv:
Wagenziekte / misselijkheid / buikklachten
Hoofdpijn/keelpijn/buikpijn
Hooikoorts
Brandend maagzuur
Opvliegers
Schaafwondjes, verstuiking, kneuzing
Insectenbeten
Verbrand door de zon (zelf zonnebrand maken zonder schadelijke toevoegingen)
Verkoudheid
Spierpijn
Oorontsteking
Obstipatie
Verstoorde nachtrust/Slapeloosheid
Astma/bronchitis
Etc

Daarna ga je al snel zelf aan de slag en mag je je eigen verzorgingsproduct en je eigen roller maken van natuurlijke basisingrediënten en essentiële oliën, welke je na afloop mee naar huis mag nemen

Ik zorg voor koffie/thee ☕️ en wat lekkers
Kosten bedragen € 12,50 per persoon

Kom je gezellig (samen met een vriendin/buurvrouw/collega) luisteren, ruiken, ervaren, proeven en MAKEN?
Ik heb plek voor 6 personen, dus wees er op tijd bij‼️

Wanneer?

Binnenkort zullen er weer nieuwe data op deze pagina verschijnen!

Waar? Praktijk Anders Eten – Voedingsadvies, Stevenshof 47, 3319 AX Dordrecht

Aanmelden kan via anderseten.nl of anders_beleven@outlook.com of sms/app/bel naar 06-36320099 (Simone Schot) of via het evenement op de pagina www.facebook.com/AndersBelevenEssentieleOlie (door op “Gaat” te klikken)

Tijdens deze Olie Experience laat ik je kennismaken, ruiken, proeven met de essentiële oliën en leg ik je uit hoe je de oliën op de meest voordelige manier kunt bestellen.
Je bent van harte welkom om op deze inspiratie workshop aanwezig te zijn.

De oliën zijn na afloop vrijblijvend te bestellen.

Impressie van de vorige workshops:

   

www.mydoterra.com/simoneschot